• Nou

Somiera 200 x 160 profil 40 x 30 rabatabila

Referinta:

620,00 lei

Produs nou

Cantitate

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

SOMIERE METALICE

Somierele metalice sunt realizte din cadru metalic patrat care ofera un plus de rezistenta si elasticitate pentru ca ele nu se vor curba dupa o perioada indelungata de utilizare. Lamelele acestor somiere sunt produse din 6-9 straturi din fag stratificat.

Daca ne gandim la rame trebuie sa stim ca ele sunt vopsite cu atentie pentru a oferi un plus de eleganta.

Pentru a ne bucura de un somn odihnitor si confortabil, somiera joaca un rol important in calitatea somnului.

Iata de ce este important sa avem o somiera de metal:

– o somiera de calitate ne ofera sansa sa adoptam o pozitie corecta  a corpului in timpul somnului

– somiera ofera sansa ventilatiei saltelei – un lucru important si de luat in considerare cand vine vorba de rezistenta acesteia, dar si la asigurarea unei igiene corecte.

– disperseaza caldura

– evapora umezeala

– nu in ultimul rand creste durata de viata a saltelei

Cele mai multe persoane cred ca somiera are un singur rol si anume acela de a sustine salteaua. Plecand de la acest aspect, multi considera ca nu conteaza daca aseaza salteaua pe o somiera sau pe o placa simpla de pal.

In realitate, alegerea conteaza enorm. In afara de faptul ca sustine mai bine salteaua (indiferent ca vorbim despre saltea cu arcuri sau cu spuma de memorie), somiera aduce un plus de confort, oferind un somn mai odihnitor si mai calitativ.

Somiera se adapteaza si amortizeaza miscarile pe care le faceti in timpul somnului, ajuta la ventilarea eficienta a saltelei si ii prelungeste durata de viata, dar si disperseaza caldura si evaporarea umiditatii.

Recomandam utilizarea somierelor metalice cu picioare si lamele flexibile din fag, iar in umbra acestor recomandari stau cateva rationamente de ordin tehnic.

Lamelele elastice sunt realizate din furnir de fag, stratificat printr-un procedeu de incleiere la cald, in conditii de presiune.

Fiecare lamela este riguros rigidizata cu o banda textila groasa. Cadrul metalic cu profil patrat este la randul sau intarit pe centru cu doua randuri de teava. Aceasta este suficient de groasa pentru a nu se deforma nici dupa mult timp de utilizare.

Intregul sistem este perfect proiectat pentru a sustine cu usurinta toata greutatea unei saltele, precum si greutatea utilizatorilor.

Somiere metalice rabatabile

O somiera rabatabila este recomandata pentru un cadru de pat intr-un spatiu mic. Va punem la dispozitie game de somiere metalice rabatabile pentru un plus de confort si eleganta la dumneavoastra acasa.

Somierele noastre metalice – rabatabile va ofera un spatiu de depozitare atat de dorit in spatiile mici si nu doar atat.

Sistemul de rabatare a acestor somiere se poate monta pe latime sau lungime.

Somiera se poate monta pe latime daca setul de balamale se monteaza pe partile dinspre cap si pe picioarele patului, dar si pe lungime daca balamele patului se monteaza pe lateral – stanga/dreapta.

Iata cateva caracteristici ale somierei rabatabile:

– cadrul este foarte rezistent pentru ca este vopsit in camp electrostatic

– sistemul de balamale este format din 2 bucati si pistoane

– balamalele permit ridicarea somierei la 40 grade pentru un acces facil

– somierele au dimensiuni variate in functie de nevoi

Somierele metalice rabatabile vor aduce un plus de confort in casa dumneavoastra pentru ca ofera sansa sa reglati unghiul de inclinare al capului si picioarelor prin sistemul propriu de ridicare. Avand lamele late si foarte bine ancorate, ofera o stabilitate ridicata patului.

Somierele rabatabile reprezinta o varianta pentru somierele cu structura metalica de tip lada. Acestea ofera avantajul determinarii unui spatiu generos de depozitare oferind un acces facil la zona de sub pat.

Aceasta structura se poate transforma in pat, prin aplicarea pe lateralele lazii metalice a unor panouri de PAL sau alte material disponibile.

Mecanismul de rabatare are in compozitie balamale si amortizoare (pistoane cu gaz), adaptat pentru mai multe greutati ale saltelelor, pentru a permite o ridicare cu un efort minim.

Somiere metalice rabatabile

Acest tip de somiere rabatabile sunt foarte utile pentru compensarea lipsei spatiului de depozitare, difera de cele cu lada prin faptul ca nu mai au disponibila sustinerea metalica, sustinerea realizandu-se direct pe cadrul din PAL.

Sistemul permite rabatarea verticala sau orizontala, in functie de pozitionarea patului (pat de mijloc sau lipit de perete).

99 Produse

Referinte specifice

SC.Sleep TM Revolution.SRL. ofera clientilor sai serviciul de returnare al produselor conform politicii interne si legislatiei in vigoare

 

Exercitarea dreptului de retragere

 

Conform OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, consumatorul benficiaza de 15 zile pentru a se retrage (perioada de retragere) din contract fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat costurile suplimentare.

Termenul de 15 zile intra in vigoare in momentul in care consumatorul intra in posesia fizica a produselor.   

Consumatorul va trebui sa suporte costul aferent returnarii produselor in caz de retragere. Costurile suplimentare reprezinta orice costuri (transport, livrare, diminuare a valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii calitatilor si functionarii produselor, taxe postale sau de orice alta natura) care urmeaza a fi suportate de consumator cu ocazia exercitarii dreptului de retragere.

 

SC.Sleep TM Revolution.SRL. ofera persoanelor fizice posibilitatea de retur a produselor in 15 de zile calendaristice. Conditiile dreptului de retragere se aplica doar consumatorilor persoane fizice, enuntate anterior.  

Returul produselor se face in magazinele SC. Sleep TM Revolution.SRL, in termen de 15 zile calendaristice de la data livrarii produselor.

 

Rambursarea sumelor se face in cel mai scurt timp de la transmiterea intentiei cumparatorului de renuntare si receptionarea fizica a produselor in punctul de lucru dar nu mai tarziu de 14 zile calendaristice, fara alte cheltuieli suplimentare (de ex., comisioane) in afara  cheltuielilor directe de returnare a produselor care se vor scadea din pretul platit (costurile aferente serviciului de curierat nu sunt returnabile);

Atentie:Pentru paturile tapitate structura de sustinere a saltelelor indifferent de accesoriul ales este calculata si recomandata pentru persone cu greutate pana in 100 kg,se recomanda instiintarea producatorului cand persoana/persoanele in cauza depasesc aceasta limita pentru a intervenii cu modificari asupra structuri de rezistenta a patului.In cazul nerespectari acestei recomandari,societatea comerciala nu raspunde, nu se face si nu poate fi trasa la raspundere pentru aceasta informatie, in consecinta poate duce la pierderea garantiei in caz de defectiune sau distrugere.

 

Nota: In cazul in care clientul returneaza produsele achitate initial cu tichete cadou i se va accepta returul doar daca achizitioneaza un nou produs, a carei valoare sa fie mai mare sau egala cu valoarea produsului returnat.

 

Restituirea sumelor incasate, in cazul in care clientul nu doreste un alt produs, se va face astfel:

- In numerar, pentru sumele platite in numerar in magazin;

Nota: In cazul clientilor persoane juridice, este necesara eliberarea unei chitante (in original, stampilata) de catre acestia, pentru a putea restitui suma in numerar (conform Ordinului Ministrului Economiei si Finantelor nr. 3512/2008), in caz contrar suma va fi restituita prin banca;

- Prin virament bancar, pentru platile efectuate prin banca (O.P.), inclusiv cele achitate prin card bancar (in cazul solicitarii returului la o data ulterioara vanzarii);

- Prin transmiterea catre banca a solicitarii de anulare/refacere a tranzactiei, in cazul in care plata s-a efectuat cu card bancar (in cazul in care produsele se returneaza in aceeasi zi in care s-a efectuat plata sau in toate cazurile in care produsele au fost achizitionate cu plata in rate - cu card de credit).

 

Atentie! Costurile aferente serviciului de curierat nu sunt returnabile.Produsele executate pe comanda(paturi tapitate) chiar daca au dimensiuni standard de piata se produc doar pe comanda clientului acestea nefiind pe stoc in permanenta in depozitul producatorului si nu fac obiectul returului decat in conditiile in care producatorul nu a respectat detaliile si dimensiunile comandate de client.Pentru paturi tapitate intre 140 lei si 400 lei,in functie de greutatea produsului,pentru perne,pilote,toppere,saltele intre 60 - 140 lei

 

Conform OUG 34/2014 livrarea standard oferita de SC.Sleep TM Revolution.SRL.  este cea prin care cumparatorul isi ridica singura marfa din magazin in urma selectiei “Rezervare in magazin” din procesul de comanda.

 

 

Pot fi returnate produse care:

  nu depasesc termenul de 15  zile de la data primirii;

 corespund specificatiilor tehnice mentionate in comanda de serie;

 nu au facut obiectul unei comenzi speciale sau modificate fata de produsul de serie;

 

 nu au fost distinct personalizate la cererea consumatorului;

 nu au fost executate dupa specificatiile consumatorului (de ex. produsele nu au beneficiat de un alt serviciu cum ar fi: mixare vopsele; debitare, confectionare perdele/draperii, livrare materiale grele);

 nu prezinta urme de lovire sau deteriorare;

 sunt in termenul de valabilitate/garantie (nu expira in mai putin de 10% din totalul zilelor cuprinse in perioada de valabilitate);

 nu fac parte din categoria produselor care prin natura lor, din motive de protectie a sanatatii sau de igiena, nu pot fi returnate (de ex. produse de igiena personala, produse personale, etc.), cu exceptia situatiei in care sunt inca sigilate;

 nu prezinta urme vizibile de uzura;

 produsele sunt obligatoriu returnate in ambalajul original (ambalajul in care au fost    achizitionate), cu toate accesoriile si eticheta integre (fara urme de utilizare, deteriorare, lovire);

 se returneaza la unitatea de ambalare (pachet, rola, cutie, sac, etc);

 sunt insotite de accesoriile apartinand produsului.

produsele trebuiesc menținute ,testate sigilate in timpul testări produsului,dorim ca și clientul următor sa beneficieze de un produs curat,igienic fara a i se atenta la sănătatea lui in vreun fel. Produsele care nu respectă această informație nu se iau in considerare la retur, contravaloarea produslor nu vor fi returnate.

 

Produsele returnate sunt în stoc si din acelasi lot.

Nerespectarea conditiilor de mai sus, precum si punerea produsului, prin orice mijloc, intr-o stare necorespunzatoare repunerii in vanzare, duce la refuzul returului.

 

 Produsele se returneaza in ambalajul original, insotite de factura fiscala si/sau bonul fiscal de achizitie, precum si documentatia aferenta  (fise tehnice, manuale de utilizare, documentatie tehnica, certificate de garantie si/sau conformitate).

 

In cazul livrarii prin curier, va recomandam sa refuzati primirea coletelor al caror ambalaj este deformat/deteriorat, in vederea diminuarii timpului de inlocuire a produsului.

 

Pentru produsele ridicate de catre cumparator direct din magazin, intrucat se poate solicita punerea in functiune a acestora, respectiv cumparatorul are posibilitatea de a verifica produsul in mod direct, nu se aplica conditiile de retur prevazute in prezenta sectiune.

 

Consumatorul poate solicita un produs de o calitate si la un pret echivalente cu cele comandate si returnate. SC. Sleep TM Revolution.SRL.  va suporta cheltuielile de retur, atunci cand returul produselor se datoreaza unor motive imputabile SC. Sleep TM Revolution.SRL.

 

Conditii ce stau la baza refuzarii returului

In cazul in care s-a incheiat un contract intre casamanuell.ro si clientul care doreste sa returneze marfa in care se mentioneaza explicit acest lucru;

Pentru alte informatii legate de returul produselor aveti posibilitatea transmiterii unei solicitari prin intermediul formularului de contact, pe adresa de e-mail suportclienti@casamanuell.ro sau puteti apela Serviciul Suport clienti la numarul de contact: 0745238225


 
Termen de preluare/livrare


Produsele afisate in categoria Paturi au termen pentru livrare/plecare/expediere de 10- 15  zile din fabrica prin curier.In link catalog materiale.Pentru restul produselor,perne,saltele, termen de livrare 1 - 4 zile,pentru mobilier veti fi contactat telefonic.

Culorile pot diferii intre cele din catalogul electronic si mostrarul  de materiale conform produsului configurat,va rugam solicitati sau vizualizati mostrarul de culori,orice reclamatie ulterioara in privinta culorilor nu se ia in considerare.Va rugam sa va informati cat mai corect in privinta tuturor caracteristicilor produsului,a culorilor si a materialelor,va stam la dispozitie gratuit pentru orice informatie doriti sa aflati.Pentru a fi inregistrata comanda este nevoie de un avans in valoare de 35% din valoarea produsului diferenta fiind achitata la livrare(sau achitare integrala).Va multumim 
Taxe livrare


Toate produsele beneficiaza de transport pe întreg teritoriul României prin Fan Courier saltele,perne,pilote,toppere cu achizitie in valoare de pana in 1600 lei au taxa de transport de 40 lei,pentru produsele mentionate ce depasesc aceasta suma transportul este gratuit ,pentru paturi tapitate transportul este 155 lei(acesta acoperind doar o parte din costul total al transportului)pretul fiind calculat de curier ca fiind volumetric,deci pret mai mare.

Pentru a fi inregistrata o comanda este nevoie de un avans in valoare de 40% din valoarea produsului,diferenta fiind achitata la livrare(sau achitare integrala)

Retur produs : Costurile aferente serviciului de curierat nu sunt returnabile si pot varia in functie de greutate de la 140 lei la 600 lei.Produsele executate pe comanda(paturi tapitate) chiar daca au dimensiuni standard de piata se produc doar pe comanda clientului acestea nefiind pe stoc in depozitul producatorului si nu fac obiectul returului decat in conditiile in care producatorul nu a respectat detaliile si dimensiunile comandate de client.Clientul este direct raspunzator in procedeul(ambalare,plata...etc) de retur al produsului.

23 alte produse in aceeasi categorie: