Livrarea produselor comandate de la casamanuell.ro se efectueaza pe intreg teritoriul Romaniei, prin modalitatea de livrare selectata de dvs.

 

Atentie!

Transportul comenzilor ce urmeaza a fi livrate in judetele unde nu exista un magazin casamanuell.ro se face exclusiv prin curier.Pentru mai multe detalii te rugam sa apelezi Serviciul Suport Clienti la numarul de telefon 0745238225 sau prin email pe adresa suportclienti@casamanuell.ro,office@casamanuell.ro

 

In magazinul online casamanuell.ro, livrarea se poate face prin urmatoarele modalitati:

 

 Livrare prin sleepzone.ro

 Livrare prin Curier

 Rezervare in magazin

 

 

Daca ati aveti deja cont si ati salvat adrese de livrare si facturare, acestea se vor incarca automat la completarea unei comenzi online. 

 

Toate produsele beneficiaza de transport pe întreg teritoriul României prin curier Fan Courier saltele,perne,pilote,toppere cu achizitie in valoare de pana in 1200 lei au taxa de transport de 40 lei,pentru produsele mentionate ce depasesc aceasta suma transportul este gratuit ,pentru paturi tapitate transportul se incadreaza in urmatoarele tarife : 150 lei paturi cu somiera si lada lenjerie,80 lei paturi fara accesorii(acesta acoperind doar o parte din costul total al transportului)pretul fiind calculat de curier ca fiind volumetric,deci pret mai mare.

Pentru a fi inregistrata o comanda este nevoie de un avans in valoare de 30 - 35% din valoarea produsului,diferenta fiind achitata la livrare.

Retur produs : Costurile aferente serviciului de curierat nu sunt returnabile si pot varia in functie de greutate de la 140 lei la 800 lei.Produsele executate pe comanda(paturi tapitate) chiar daca au dimensiuni standard de piata se produc doar pe comanda clientului acestea nefiind pe stoc in depozitul producatorului si nu fac obiectul returului decat in conditiile in care producatorul nu a respectat detaliile si dimensiunile comandate de client.Clientul este direct raspunzator in procedeul(ambalare,plata...etc) de retur al produsului.

 Termenul de livrare pentru produsele aflate pe stoc este de 1 - 5 zile,pentru celelalte pana la 10 - 20 zile. Daca este depasit acest termen un operator sleepzone.ro va comunica clientului un nou termen de livrare.In situatia in care produsul nu se afla in stocul curent de marfa, dar produsul este disponibil la comanda, clientul are posibilitatea comandarii produsului, iar termenul de livrare poate fi prelungit.