Livrarea produselor comandate de la casamanuell.ro se efectueaza pe intreg teritoriul Romaniei, prin modalitatea de livrare selectata de dvs.

 

Atentie!

Transportul comenzilor ce urmeaza a fi livrate in judetele unde nu exista un magazin casamanuell.ro se face exclusiv prin curier.Pentru mai multe detalii te rugam sa apelezi Serviciul Suport Clienti la numarul de telefon 0745238225 sau prin email pe adresa suportclienti@casamanuell.ro.

 

In magazinul online casamanuell.ro, livrarea se poate face prin urmatoarele modalitati:

 

 Livrare prin casamanuell.ro

 Livrare prin Curier

 Rezervare in magazin

 

 

Daca ati aveti deja cont si ati salvat adrese de livrare si facturare, acestea se vor incarca automat la completarea unei comenzi online. 

 

Costurile de livrare sunt calculate in cosul dvs de cumparaturi. Aceste costuri difera in functie distanta de la magazinul casamanuell.ro de unde a fost plasata comanda, pana la adresa de destinatie precum si de si valoarea totala a bunurilor comandate in cazul livrarii cu casamanuell.ro, sau de greutatea produselor, in cazul livrarii prin curier.

 

Termenul de livrare pentru produsele aflate pe stoc este de 1 - 10 zile. Daca este depasit acest termen un operator casamanuell.ro va comunica clientului un nou termen de livrare.In situatia in care produsul nu se afla in stocul curent de marfa, dar produsul este disponibil la comanda, clientul are posibilitatea comandarii produsului, iar termenul de livrare poate fi prelungit.